Marka e modës Fenty e Rihanna-s do të mbyllet pas më pak se dy vjet

Linja e veshjeve të Rihanna, "Fenty Fashion House", është pezulluar për një kohë të pacaktuar, njoftoi sot.

Etiketa u lançua më pak se dy vjet më parë me kompaninë franceze, e cila është shtëpia e shtëpive të modës të niveleve të larta Louis Vuitton dhe Dior, ndër të tjera.

 Pauza ishte një vendim i përbashkët ka thënë Rihanna "në pritje të kushteve më të mira", dhe LVMH do të vazhdojë të mbështesë elementë të tjerë të perandorisë Fenty, duke u përqëndruar në "rritjen dhe zhvillimin afatgjatë" të bukurisë së saj dhe linjat e kujdesit për lëkurën Fenty Beauty dhe Fenty Skin, si dhe linja për të brendshme Savage X Fenty.

Ndërsa LVMH nuk e shtjelloi më tej vendimin, nuk është sekret se sfidat e pandemisë Covid-19 kanë bërë presion të paparë mbi industrinë globale të modës dhe shumë lojtarë individualë brenda saj. Një raport i tregut nga firma këshilluese McKinsey zbuloi se shitjet e modës ranë ndjeshëm në vitin 2020.

 

 

 

 

Etiketim

lajm