Lulzim Basha rizgjidhet kryetar i PD-së

I ri-konfirmuar si Kryetar i Partisë Demokratike (PD), Lulzim Basha u është drejtuar të hënën anëtarëve të subjektit politik, të cilët votuan për të në zgjedhjet e brendshme të 13 qershorit. Në mesazhin e tij, Kryetari i PD-së falenderoi Demokratët për mbështetjen. Ai vuri në dukje se votat në favor të tij janë një shprehje e qartë e besimit të tyre në rrugën drejt ndryshimit.

Basha

“Faleminderit për mbështetjen e jashtëzakonshme! Është shprehje e qartë e besimit në rrugën tonë drejt ndryshimit. Së bashku do të bëjmë gjithçka, që Shqipëria të fitojë”, deklaroi Basha në rrjetet sociale.

Basha

Pavarësisht, Basha u konfirmua për në pozicionin drejtues të PD me 32882 vota pasi 41,090 kanë përdorur të drejtën e votës nga 75,000 anëtarë të partisë në total dhe 413 të tjerë kanë zhvleftësuar fletët e tyre të votimit. Kandidati i dytë më i mbështetur ishte Agron Shehaj me 6038 vota, i ndjekur nga Edit Harxhi me 983 vota dhe Fatbardh Kadili me 781 vota. Basha u zgjodh në krye të Partisë Demokratike në vitin 2013.

Etiketim

Basha PD zhgjedhje